Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Account voor niet-leden

op de website van TMA Nederland

Niet-leden kunnen hier een account aanmaken om zich aan te melden voor bijeenkomsten of het diner van TMA Nederland. Dit account vergemakkelijkt de verwerking van persoonsgegevens en zorgt ervoor dat wij beter kunnen voldoen aan de AVG eisen.

Accountgegevens

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Factuurgegevens

Privacy

Kosten
Voor niet-leden zijn er kosten verbonden aan deelname aan onze bijeenkomsten en het diner. De kosten kunnen per bijeenkomst verschillen en worden bij de informatie over het evenement vermeld. U ontvangt na de bijeenkomst of het diner per e-mail een factuur. 

Afmelden
Na aanmelding voor een bijeenkomst kunt u zich tot uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan het event afmelden zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Voor het diner kunt u zich tot uiterlijk 10 dagen voorafgaand kosteloos afmelden. Hierna is kosteloos afmelden helaas niet meer mogelijk en ontvangt u van ons per e-mail een factuur. U kunt zich afmelden via uw account onder 'Mijn TMA'. 

Beeldmateriaal
In verband met het netwerkkarakter van onze vereniging kan het zijn dat er tijdens een bijeenkomst of een diner foto's en/of video's gemaakt worden. Dit beeldmateriaal kan op een later tijdstip gebruikt worden op nieuws- of promotiemateriaal, social media platforms en websites van TMA Nederland. De foto's en/of video's blijven bewaard als naslagmateriaal. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan verzoeken wij u dit voorafgaand aan een bijeenkomst of een diner door te geven aan ons secretariaat.

E-mailadres
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor relevante informatie, een éénmalige enquête óf de factuur met betrekking tot de bijeenkomst of het diner waarvoor u zich heeft aangemeld.

Deelnemerslijst
In verband met het netwerkkarakter van onze vereniging worden uw naam en bedrijfsnaam op een deelnemerslijst op onze website geplaatst, bij de informatie over de bijeenkomst of het diner waarvoor u zich heeft aangemeld. Verder wordt deze lijst als hand-out aan alle deelnemers van de desbetreffende bijeenkomst meegegeven. Bij het diner worden geen hand-outs meegegeven. 

Privacy
Wij doen er alles aan om de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de AVG te behandelen. U kunt de privacy verklaring van TMA Nederland hier nalezen. Door het aanmaken van een account bevestigt u dat u onze privacy verklaring heeft gelezen en hiermee akkoord gaat. 

Voor vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met ons secretariaat (secretariaat@tma-nederland.nl of 06 81 37 88 60).

Velden met een * zijn verplicht